Produktet tona

Djadadji ofron zgjidhje konkrete që lidhen me burimet e rinovushme të energjisë.

Produkti primarë që ne përfaqësojmë janë bojleret (kaldajat)industrial të biomasës dhe konfigurimet e bashkëprodhimit që bëhen ne Hollandë,nga një  prodhues i njohur Kara Energy Systems. Lexoni meposhtë:

logo

 

 

 

 

Djadadji prezanton gjithashtu edhe Spaans Babcock që prodhon turbinat me vidë dhe pompat e vidave për hidrocetrale. Lexo më poshtë.

 

 

Bojleret industrial të biomasës

KARA Energy systems BV është një kompani në pronësi familjare, gjindet në Hollandë, në biznes që nga 1910. Prodhon dhe shet bojlerë të biomasës në madhësi  prej 350 kW deri në 15 MW. Kompania është një furnizues mbarëboterorë i sistemeve të djegies së plotë bazuar në biomasa dhe është aktive në Bullgari që nga viti 1990. Tani përfaqesohet nga Djadadji EOOD.

KARA është e njohur me industrinë e sajë te ujit të ngrohtë dhe nxehtë, bojlerët me avull dhe  vaj termikBojlerët e sajë mund të ushqehen me biomasa solide si druri,mbejtje të drurit, kashtë, lëvore luledielli etj. me një gamë të gjerë të përmbajtjes së lagështise. Kompania është gjithashtu në gjendje të sigurojë konfigurimet e bashkëprodhimit CHP për prodhimin qoftë atë të ujit të nxehtë ose avullit dhe energjisë elektrikeNivelet e mudshme të temperatures janë 80 gradë Celcius deri ne 300 gradë Celcius dhe shtypjet nga 3 deri në 20 bar.

Produktet e KARA’s bëhen me porosi, jane tëkrijuara në përputhje me nevojat dhe kërkesat e klientit.Për shembull një bojler mund të kontrollohet manualisht ose  kontrollohet automatikisht duke përdorur llojet më moderne te kontrolli(telekomandë). Ne sigurojmë sisteme të pastrimit të gypave të zjarit ,duke garantuar performancë optimale të bojlerit dhe efikasitet,matjet esharkimeve dhe inspektimet vjetore.

Lexo detajet rreth biomasave industriale Bojlerët KARA.

hot-water-boiler

Boilerët e ujit te nxehtë, prodhuar nga KARA

 

A jeni  të interesuar?

Na tragoni se cfarë forme e energjisë ju duhet, ashtu si llojin e biomasës në dispozicion dhe hapësirën e mundshme që dispononi dhe ne ju ofrojmë zgjidhjen më efikase e kosto efektive për situaten (gjendjen) tuaj. Ne mund të japim zgjidhje të gatshme nga furnizimi me karburant dhe anën e ruajtjes ndaj kontrollit të sharkimeve-pasiqë ne kujdesemi për të gjithë procesin nga dizajni deri te vendosja dhe mirëmbajtja.

Shkarko broshurën e përgjitshshme KARA (anglisht)

Shkarko broshuren në lidhje me oferten e bashkëprodhimit të KARA (anglisht)

 

 

Hidrocentralet: turbinat me vidë

Spaans Babcock është kompani ndërkombëtarisht aktive në prodhimin dhe shitjen e turbinave me vidë. Është themeluar në vitin 1897 nga familja Hollandeze Spaans dhe u bë  pjesë e Grupit Anglez Babcock Ltd.

Sot ajo është anëtare e Grupit Hollandez Alpha me seli ne Balk, Hollandë.

Kompania prodhon gypat më të mëdhenj te vidave për më se një shekull, për shembull  per të nxjerrë me pompë vëllimet e mëdha të ujit. Përveq kësajë ajo gjithashtu prodhon ventilatorë, ekranet e holla dhe gjeneratorët vidë per hidrocentralin.

Spaans Babcock ka prodhuar vazhdimisht pompat e vidave Archimedian që nga viti 1895 dhe ka furnizuar më se 35,000 pompa të vidave të instaluara në mbarë botën në një total reth 40 000. Spaans Babcock tani përfaqesohet në Bullgari nga Djadadji EOOD.

Ne Bullgari kompania vendosë një prioritet ne dy nga produktet kryesore pompat e vidave dhe turbinat e vidave. Turbina me vidë përshtatet mjaft mirë në një pozicion të ulet të prevalencës së hidrocentraleve. Duke marrë parasysh gjeologjinë bullgare, turbina me vide është një ndër zgjidhjet me ekonomike. Projektet mund të variojnë nga 20 kilowatt tek 2 Megawatt.

Shkarko brushurën e turbinës me vidë Spaans Babcock Archimedian (anglisht).

 

Furrat e tharjes për drunjë

Djadadji gjthashtu përfaqëson BES Bollmann, e cila prodhon furra për tharjen e drunjëve. Lexo ketu.

logo-2